دیدارجلالتمآب محمد حافظ آغا حکیم والی ولایت پنجشیر از مؤسسه تحصیلات عالی پنجشیر

pjru_admin
Mon, May 06 2024 12:58 PM
مؤسسه تحصیلات عالی پنجشیر

دیدار و ملاقات همه جانبه ی جلالتمآب محمد حافظ آغا حکیم والی پر افتخار ولایت پنجشیر از مؤسسه تحصیلات عالی پنجشیر!

روز چهار شنبه مؤرخ ۱۴۰۳/۲/۱۲هجری شمسی مصادف به ۱۴۴۵/۱۰/۲۲هجری قمری، جلالتمآب حافظ محمد آِغا حکیم والی پر افتخار ولایت پنجشیر از کانون علمی مؤسسه تحصیلات عالی پنجشیر دیدار کرد.
این جلسه در صالون جلسات شورای علمی ریاست مؤسسه تحصیلات عالی پنجشیر با تلاوت آیات کلام الله مجید گشایش یافت، در ابتداء جلسه فضیلتمآب مولوی مصطفی ابوسعید رئیس مؤسسه تحصیلات عالی پنجشیر به جناب والی صاحب خوش آمدید و خیر مقدم عرض نموده و بیانیه ی علمی و مقدماتی خویش را ابراز و از حضور  و عنایت جناب والی صاحب به این نهاد علمی اظهار سرور بیحد کرده و جایگاه‌ پوهنتون و دانشگاه های کشور را در زمینه رشد، تعالی و امنیت یک مملکت بیان داشت.
متعاقبا پوهنمل مولوی سید نعیم احمدی معاون علمی و امور محصلان این نهاد به والی صاحب موصوف خوش آمدید و خیر مقدم عرض نموده و از فعالیت های تدریسی و بغرنج علمی و اداری این نهاد مختصرامعلومات داد.
متعاقبا برخی رؤ سای پوهنحی ها و اساتید گرامی این نهاد، مشاکل، پیشنهادات، نظرات و انتقادات سالم خویش را به منظور ارتقای کیفیت در سطوح مختلف علمی و اداری چون نداشتن مسجد، تالار، تعمیر تدریسی، کفتریا، حمل و نقل ترانسپورت، کمبود اعضاء کادر علمی در برخی از دیپارتمنتهای این نهاد علمی و ... را مطرح و جناب والی صاحب به حوصله مندی کامل استماع فرموده و وعده دادند که هرچه سریع به بغرنج ها و نواقص این نهاد توجه خواهد کرد
مجلس با حمد و ثناء و دعاء خاتمه یافته و در اخیر از تمام صنوف درسی و ساحات سبز این نهاد علمی دیدار نمود.
ریاست مؤسسه تحصیلات عالی پنجشیر از تشریف آوری جلالتمآب محترم والی پر افتخار ولایت پنجشیر ابراز تقدیر و امتنان نموده و از بارگاه ایزد منان، سعادت دارین را برای موصوف و همه دست اندرکاران حکومت سرپرست مستدعی است.
با احترام
نشرات ریاست مؤسسه تحصیلات عالی پنجشیر

Latest news

Sat, Oct 14 2023 11:18 AM

Notifications

The vision and mission of Panjshir Higher Education Institute

Wed, Oct 11 2023 11:05 AM

Notifications

Start_of_new_registration_including

It is brought to the notice of all the candidates of the public entrance exam of the year 1402, who have entered the four faculties of the Panjshir. . .

Thu, Oct 05 2023 10:21 AM

*short report*

The volleyball tournament of Panjshir Higher Education Institute ended with the victory of the Faculty of Shariat's team. I would like to express my gratitude to the. . .

BACK TO NEWS